Следва

Да или Не: на нашето момиче Нина розовото от снощи?

We love: на Сара Джесика ансамбълчето

Само на госпожа Паркър тази романтично-носталгична дрешка с тези обувчици може да стои така брилянтно.

Celebrities преди 4 години

Поводът 54-годишната Сара Джесика Паркър да се появи в този чудесен свеж вид в начеващата пролет на Австралия, е представянето на новата колекция обувки от собствения й бранд SJP в Сидни.

Така, да видим какво тук напомня толкова много на Sex and the City? Роклята върху актрисата е вталена, синя, с набори и съвършен силует, и изключително шик с дискретния си цветен принт, подписът е на DOEN. Допълват я сребристи обувки на средновисок ток, украсени с кристали и крупна каишка по ширината - разбира се, близо до ума, те са от цитираната нова колекция на госпожа Паркър. Цената им е точно 450 долара.

Актрисата основа бранда си за обувки през 2014 година, оттогава SJP Collection се развива повече от добре, респективно звездата от прочутия сериал вече е и солидна бизнесдама.


Кари & Руснака 15 години по-късно


От кадрите е видно, че Паркър е в чудесно настроение, очарована от радостта и топлия прием у феновете, дошли в универсалния магазин David Jones, за да я срещнат очи в очи.

Очевидци твърдят, че нещата не са изглеждали така на следващата сутрин, при кацането на Сара Джесика на летището в Мелбърн за участието й в бизнес-конференция, когато актрисата се е държала студено, да не кажем високомерно и не е имала никакво желание да контактува с когото и да е, най-малко с феновете.

Но, темата тук е модният избор на госпожата, който приветстваме. А и прическата й е топ, след скандалната поява с бели коси, за която писахме наскоро - ТУК!

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 21 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 22 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.