Следва

Levi's с колекция в чест на новия Star Wars

Какво носи Редакцията: Какви щастливци сме да живеем в свят, който има Октомври!

"Толкова съм щастлива, че живея в свят, в който има октомври!" – Луси Мод Монтгомъри

All fashion преди 4 години

Какво ли не разменяме, за да удължим "циганското" лято с още ден-два-три, седмица дори. Един от тези последни дни на октомври, които ревностно следим да не харчим напразно; в които удължаваме разходката в парка "само с още малко"; в които излизаме леко облечени, защото "навън още е топло" (то всъщност не е, но много ни се иска!); в които ароматът на печена тиква с мед и орехи излиза като че ли отвсякъде, а кафето започва да търси канелата, както ние търсим чифт топли чорапи с принт.

В един от тези откраднати от срещата на Лятото и Есента дни, настроението в Редакцията е отразено и върху облеклото - от Лятото са белият тишърт и светлият деним, от Есента топлата винтидж риза и скини джинсите. Какви щастливци сме, че живеем в свят, който има Октомври!

И какви щастливци сме, че мобилната фотография достига такова ниво на съвършенство като при Huawei P30 Pro, че да можем да ги уловим също толкова красиви, колкото и реално ги виждаме!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.