Следва

"Ние", вие, те - Братя Аргирови. Гот е!

Свръхестественото приключенско предаване "Виктор и Валентино" с дебют през Октомври

Митологичните приключения на двама братя ще завладеят въображението на зрителите

Movies & TV преди 4 години



Свръхестественото приключенско предаване - "Виктор и Валентино" ще направи своя дебют на 28 октомври от 16:45 по Cartoon Network. To e създадено от Диего Молано и проследява историята на двама полу-братя, които успяват да намерят общ език и да се сближат, докато изследват Монте Макабре - малък и мистериозен град, където оживяват митовете и легендите от мезоамериканския фолклор.



Поредицата е вдъхновена от интереса на Молано към митологията и ловко комбинира автентични истории и най-колоритни герои. Тя проследява лятото на буйния Виктор и по-предпазливия Валентино при Баба Чата. Там те бързо осъзнават, че в градчето има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Феновете ще могат да проследят пакостливото дуо, докато те откриват свръхестествени създания и странни същества от забравения фолклор, както и места съществуващи само в митовете.



Отвъд забавните истории за двамата братя и техните верни приятели, всеки от тези епизоди гмурка зрителите в тази митология, която рядко се изследва в рамките на модерната култура. По време на сериите Виктор и Валентино се натъкват на фантастични същества - като Уеуекойотл, пакостлив бог-койот от митологията на ацтеките; Лечуза от мексиканския фолклор; и разбира се легендарната Чупакабра. Този подход отваря изцяло нов път на разказването на истории. Той също така приветства зрителите да се насладят и опознаят мезоамериканските митове, като представя тези очарователни разкази пред публика, която иначе може би никога не би ги изживяла.


Молано е обявен за "аниматор, който трябва да се наблюдава" от Varienty през 2018.


А предишните му проекти включват "Реактивните момичета", продукцията на Adult swim - Black dynamite, Superjail! и China, IL.



Детската поредица "Виктор и Валентино" е продуцирана от Cartoon Network Studios и е разработена чрез програмата им за развиване на млади таланти, известна с откриването и подпомагането на редица от тях.

 

 

 

More Movies & TV