Следва

Милиардер и коцкар, но с душа на артист: що за мъж взе Даша Жукова

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Лина-Лина-Цветелина

Вероятно са доста повече от 3, но тепърва ще има да я опознаваме!

Video преди 4 години

Запознаваме ви с Лина, 22, малко преди да представи премиерното си видео (те са две, но знаем само ние!) - довечера в 8! влизаме в YouTube или в Инстаграм профила й и чакаме.

Час и половина преди всички групово да бъдем заслепени от гламурната стилистика, за която дават заявка бекстейдж кадрите, промотиращи видеото, IT'S ALL ABOUT LEENA!

Както вече обещахме, тепърва предстои да се опознаваме, засега имаме предвид, че е току-що завършила Поп музика в Обединеното кралство, зодия Овен е и работи със страхотен екип в състав: Филип Морозов и Теодор Фичев от Final New (видео), Христо Йорданов (фотограф) и невероятната Ека Бичинашвили (стайлинг). Добавяме и ТЕЗИ три и тръпнем в очакване за ContourINK и A Creation!

А този наш Huawei P30 Pro какви слънчеви хора снима!


Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Дарина Йотово - DARA
Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Мариян Станков - Мон Дьо
Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Глория Петкова
Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Драго Симеонов
Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Тео Чепилов
Тайната градина: 3-те, които не знаехме за малката сладка Antoinette Pepe
Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Стефан А. Щерев

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Боян Иванович

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди за компании. Следва професионално-лична среща Последна...

More Video