Милиардер и коцкар, но с душа на артист: що за мъж взе Даша Жукова

Милиардер и коцкар, но с душа на артист: що за мъж взе Даша Жукова

"Пари при пари отиват", бяхме писали за Роман и Даша навремето. Тук ситуацията не е много по-различна - малкото богато руско момиче се жени за дори по-малкото от нея богато гръцко момче.

Миналата седмица стана ясно, че една от всички омъжили се в рамките на този месец, е "малкото богато момиче" Дария Жукова. За свой втори съпруг Даша взе 34-годишния си възлюбен Ставрох Ниархос III, с когото се познава от дълги години. Припомняме ТУК.

Какво не знаем, а трябва, за човека, който открадна сърцето на екслюбимата на Роман Абрамович:

Семейство
Ставрос Ниархос се ражда на 17-ти април 1985-та година в Ню Йорк в семейството на гръцките милиардери Филип Ниархос и Виктория Кристина Гинес - новият мъж на Даша е потомък на известния корабен магнат Ставрос Ниархос II, който оставя милиарди долари на наследниците си.


Виктория Кристина Гинес и Филип Ниархос със семейна приятелка


Ставрос с майка си

Дядото на Ставрос е един от най-известните гръцки предприемачи. С помощта на чичо си, големият Ставрос основава търговски флот, който пострадал сериозно по време на Втората световна война. От застраховката обаче Ниархос получава два милиона долара, с които инвестира в изграждането на нов; създава международната компания Niarchos Ltd, а през 1952-ра строи първия си нефтен танкер, от което следва сериозо набъбване на авоарите му.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.