Следва

Най-новото попълнение IQOS 3 DUO идва на пазара в България през Ноември

Меган Маркъл в лилаво и дълго

Tired of your boring job? 

Celebrities преди 4 години

Лилавото в този си тъмен нюанс е цвят, който изглежда труден за носене и съчетаване, но не е точно така. Мекотата и дълбочината на цвета принципно отиват на смугъл тен и тъмни коси, а и лилавото, бидейки с препратки към кралското пурпурно, обикновено се възприема добре за всякакви поводи.

На тези отправни точки се базира и Херцогиня Меган, избирайки миди рокля в тъмно лилаво без абсолютно никакъв акцент за откриването на световния форум за млади лидери One Young World в Лондон, който събира на едно място 2 000 специални млади хора от 190 страни по света в името на един обединен и по-добре ръководен свят. Нещо като Асамблея на мира, по спомени.

Иначе, дребничката Херцогиня на Съсекс, 38-годишната Меган Маркъл, е избрала рокля, която помним от нейна поява по време на бременността й, от бранда Aritzia.

Скроена с високо бие по врата, дълги прави ръкави, висока талия и дължина до средата на прасеца, тя е доста праволинейно лилава, т.е. скучна. В нея няма абсолютно нищо, което да печели симпатии, освен вече споменатия безспорен факт, че цветът е ок за тена и "цвета" на Меган. Съчетанието със сини велурени обувки е също притеснително.

Не че изборът прави Меган по-малко привлекателна, но има дни, в които сякаш не й се е занимавало. 

Относно работата й за форума One Young World, тя е факт още отпреди Мегън да стане част от кралското семейство. Дамата говори пред аудиторията още от 2014-та, годината, в която събитието има за домакин Дъблин, присъства и в Отава през 2016-та. Ето и част от речта й преди пет години:  

More Celebrities

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 1 ден

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.