Следва

Чао, чао, безумен Инстаграм филтър, ще ни липсваш

Безупречна Летисия Каста, 41, за Madame Figaro

Топмоделът с нова сесия за списанието

Celebrities преди 4 години

Отдавна не сме чували (и споменавали поради тази причина) името на 41-годишната Летисия Каста да се забърква я в моден проект, я в някоя социална кауза... че дори в скандал. Днес е щастлив ден! Моделът и актриса разхвърля "дрехи и задръжки" за френското издание Madame Figaro.

В илюстриран с радващ окото брой кадри разговор, топмоделът откровеничи за семейството, изкуството, феминизма и възрастта, като основен фокус е колекцията-колаборация с IKKS - Letitia.

Ето какво разказва Каста:

За възрастта
"Нямам проблем с това да изрека на глас, че съм на 41. Притеснението ми за шоубизнеса е, че толкова циклим върху тези цифри. Важно е кои сме и как се чувстваме. Защо трябва да оценяваме жените по възраст? СПРЕТЕ! Това не е правилно. Чувствам се много комфортно "в годините си".

Никой не пита мъжете например, как се чувстват на 40. Тях не оценяваме по ЕГН-то."

За феминизма
"Живеем в епоха на ужасно пуританство... Постоянно ни съдят - като на съдебен процес. Постоянно се опитват да ни вкарат в някакъв шаблон. Но в живота съществуват много нюанси. Темата за сексуалността и стереотипите е важна. Много."

За семейството и децата
"Разговарям много открито с децата си. За да може утре - или когато се влюбят, да погледнат любовта право в очите, не да се чудят как да се справят с чувствата си. Това е най-прекрасното нещо, на което можем да научим децата си. Да бъдем искрени. Децата ми говорят честно с мен и аз им отвръщам със същото."

За изкуството
"Списъкът с артисти, които ме вдъхновяват, е безкраен... Възхищавам се на работата на Prune Nourry, френска художничка, която работи с Центъра по изкуствата в Бруклин в момента. Създава зашеметяващи скулптури, пърформанси и късометражни филми. Изкуството има терапевтичен ефект върху мен."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.