Пак ли ти, Ретрограден Меркурий? Астро-грим от Huda Beauty

Пак ли ти, Ретрограден Меркурий? Астро-грим от Huda Beauty

Нов ден, нова палитра от Huda Beauty - and we are obsessed!

Третият, слава на Бога, и последен Ретрограден Меркурий за 2019-та ще се случи на 31-ви октомври с продължителност на движението до 20-ти ноември. Тежко ще е, както винаги - отсега предупреждаваме: носете си по две зарядни; винаги разполагайте с кеш, защото банкоматите магически спират да работят; излизайте по-рано сутрин, тъй като затруднения при придвижването всякакви; комуникацията се случва трудно, почти не се (или поне не цивилизовано) и т.н. Неизбежно е, но пък обещаваме дъжд от мемета и чудати причинно-следствени връзки по повода.

Имаме идея как да го направим по-цветно - в духа на цялостната Интернет обсесия, разиграваща се около ретроградното движение на най-малката планета в Слънчевата система, от Huda Beauty представят новата си палитра - Mercury Retrograde.

Ретроградният грим-способ идва с 18 цвята, вдъхновени от кристала Aurora Borealis (бел.ред. чист кристал с горен слой, отразяващ розови, лилави и сини нюанси).

"Ретроградният Меркурий има спорна репутация, но също може да представлява време на истинска трансформация, която насърчава себеизразяването и дава нова сила на "дивата" у всяка една от нас", коментира Изпълнителният директор на козметичната компания Худа Катан. "Затова създадохме мега готина палитра, с която да ви помогнем да изразите креативността си и да "сразите" Ретроградния Меркурий."

Финалният продукт съдържа страхотни розови, лилави, златни и неутрални нюанси, както и ярки зелени и оранжеви. Палитрата, естествено, идва с настъпването и на астрологичния аспект - на 31-ви октомври е онлайн ТУК, в бутиците на Sephora по цял свят, а и у нас -  #cantwaitforthismercuryretrograde

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.