Следва

Sofia Street Style: Сабин, родена, където и Стендал

Кара Делевин и колекцията й за Nasty Gal

Мечтаем за този гардероб, идеален за вечеринки и флиртчета

All fashion преди 4 години

Кара е повече от талантливо момиче - актриса и модел, светска лъвица и определено кадърна в областта на дизайна.

В последното Кара продължава да мери сили и да пробва възможностите си - след като сътрудничи на Balmain и Puma, сега атакува пазара с интересна съвместна колекция, от гледна точка на това, че брандът, с който сътрудничи, позалезе в последните години. Иде реч за много популярния преди години американски онлайн ритейлър и бранд Nasty Gal, основан от София Аморусо, която стартира бизнеса си навремето с профил в eBay - Nasti Gal Vintage.


София Аморусо

В колекцията Nasty Gal ft. Cara Delevingne, вдъхновена силно от партитата и бохемския дух на 70-те и 80-те години, влизат мини-поли, свободни панталони и опърпани джинси, поли с анималистичен принт, къси тениски и пуловери, завършващи около пъпа, сака с ревери, прозрачни блузки, кожени бермуди, яке от изкуствена кожа с косъм с леопардов мотив.

Колекцията е вече налична на официалния сайт на Nasty Gal.

Припомняме, че брандът Nasty Gal се роди на страниците на eBay, където София Аморусо продаваше винтидж неща. През 2008-ма марката направи собствен магазин онлайн, а след кратко време - и едноименна линия дрехи и аксесоари. През 2016-та Forbes класира Аморусо сред най-богатите жени-предприемачи на годината, през ноември същата година обаче онлайн търговията приключи след банкрут. След този момент София се ангажира с други проекти, пусна, например, аналог на LinkedIn, направен специално за жени. Днес Nasty Gal е собственост на компанията Boohoo, и, изглежда, пред бранда се откриват нови перспективи.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 15 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.