Следва

За възрастта в 20 цитатa: "Престани да хленчиш, че остаряваш. Това е привилегия."

Дженифър се пошегува с "идеалната" външност на звездите

#шегаджии

Celebrities преди 4 години

Актрисата винаги е имала чудесно чувство за хумор, откакто я знаем ние поне. Сега то избухна пак, с бекстейдж фото, на което Джен се пули на снимки за модно списание.

Разбира се, трибуна на закачката е Инстаграм, където Анистън май държи рекорда за най-много милиони последователи за най-кратко време. Не май, а със сигурност - със своите 16,2 милиона за 8 дни от старта, Джен със сигурност би предните рекордьори - Принц Хари и Меган Маркъл.

И така, в конкретния случай, на позиция номер 4 в профила й, звездата постна кадър и още един, от които се вижда колко лъжовен всъщност е идеалният вид на знаменитите светски присъствия в лъскавите списания.

На първата от двете публикувани снимки актрисата е в обкръжението на снимачния екип, който се занимава с естетиката й, а на втората се вижда готовата фотография, както ще излезе в списанието.

Текстът към снимките е цитат от героинята на Джулия Робъртс в Нотинг Хил: "Аз съм най-обикновено момиче, но с прическа и грим. И със стилист. И с фотограф. И още бригада осветители, вентилатори, реквизит и компютри, благодарение на които вие си мислите, че изглеждам точно така и при събуждане."

Взривът на одобрението към момента се измерва с 5 645 395 "лайка". Бихте ли възразили, че Дженифър Анистън следва да влезе в синонимните речници на думата "симпатичен"?

More Celebrities