Следва

Бруклин Бекъм се захласва по Хайди Клум

Парти на месеца: откриха Louis Vuitton в Лондон

Което събра в пълния им блясък Попи Делевин, Даутцен Крус, Стейси Мартин и още

Celebrities преди 4 години

Миналата вечер в британската столица се състоя извънредно шумно анонсираното откриване на обновения бутик на Louis Vuitton на Ню Бонд cтрийт.

Това е витрината, така да кажем, на френската марка в английското модно сърце. Флагманският магазин в Лондон е с нечовешки квадратура и асортимент и има за цел да не допусне човек с възможности, попаднал в Лондон, да го пропусне.

Мащабът на замисленото очаквано предизвика мащаб и на посетителите на събитието - на партито по случая се извървяха десетки музи и поклоннички на марката.

Разглеждаме в чудесни ансамбли на силен тематичен фон за снимките Стейси Мартин, Мейси Уилямс, Даутцен Крус, Кайли Миноуг, Попи Делевин и други знакови модели, певици, актриси и it-girls - в галерията горе>>>


Алекса Чънг

Логично, всичко в цитираните ансамбли на цитираните мацки е от новата есенно-зимна колекция на Louis Vuitton. След откриването се е случило чудно афтърпарти в лондонския Annabel's клуб, но оттам пресофиса на LV не предостави кадри.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.