Бруклин Бекъм се захласва по Хайди Клум

Бруклин Бекъм се захласва по Хайди Клум

Синът на Виктория и Дейвид май е хлътнал по атрактивната моделка

20-годишният Бруклин Бекъм не се отказва от голямата си мечта - фотографията, въпреки че "отпада" (предполагаме, че това се използва като израз, когато изключат някое звездно дете от училище) от престижното училище по дизайн Parsons.

Семейството му се полза с определени привилегии в Холивуд, което му осигурява и неограничен достъп до събития, фотосесии и ваканции с топ статут. Едно от тези много недостъпни за нас, но много достъпни за Бруклин случвания е заснемането на плажна фотосесия в Малибу този четвъртък. Пред обектива снага изправя 46-годишната Хайди Клум, прясна булка, както си спомняме от лятото.


Тайната на щастливия брак, Вики Бекъм по темата


Супермоделът позира в екстравагантни визии на фона на океана, но това не е най-интересното. Хайди може и да е на фокус в обектива на модните фотографи, но за "простото папарашко око" като най-интригуващ се явява замечтаният и съсредоточен в конкретна точка от сетинга поглед на най-голямото от момчетата на Дейвид и Вики.

Проследяваме "линията" на погледа му, за да разберем какво генерира подобен неистов интерес у младежа. Не друго, а самата Хайди Клум, оказва се.

След "отпадането" от учебния процес в Parsons, Бруклин се връща във Великобритания, където започва да работи като асистент на знаменития фотомайстор Ранкин. Пресата на Острова е скептично настроена към заниманията на Бекъм, както и към фотографските му умения изобщо.

"Всички знаеха, че работата на Бруклин е уредена, но никой не предполагаше, че не е в състояние да изпълнява най-елементарни задачи. Абсолютен новак е. Възлагаха му големи надежди, за съжаление, започна с фалстарт", изказват недоволството си запознати със случая.

Въпреки цялото негодувание, Бруклин трупа опит в работата си за големи имена в модната индустрия - припомняме, че снима реклама за Burberry, често щрака звездните си приятели и дори пусна фотоалбум с лични фотографии What I See.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.