Най-чаканата колаборация - Giambattista Valli х H&M!

С еклектичен празник на сетивата, състоял се в Palazzo Doria Pamphilj, момичетата и момчетата на Valli представят на света колекцията-колаборация Giambattista Valli x H&M в целия й дългоочакван блясък.


Кендал Дженър

Непринудените и неподвластни на времето модели от колекцията дебютират на розов моден подиум, представени от модели и автентични италианци, хванати по улиците на Рим. Зрелищният финал открива Кендал Дженър с ОНАЗИ червена рокля, с която и анонсира съвместния проект. Сред гостите на събитието са Трой Сиван, София Карсън, Алекса Деми, H.E.R., Камерън Монаган, Киара Ферани и Крис Лий - всеки от които издокаран с модели от колекцията. "Създадох своята модна къща в Париж, но с гордост говоря за римския си произход. Сърцето ми винаги ще принадлежи на Вечния град и затова избрах Рим за шоуто, и по-специално Palazzo Doria Pamphilj. Еклектиката на Рим е оформила изцяло моята личност и възгледи. Беше прекрасно да видя как цялата колекция оживява в моя роден град", споделя Джамбатиста Вали.


Киара Ферани

"Събитието за представянето на колекцията Giambattista Valli x H&M бе една истинска римска вечер –изпълнена със забавление и блясък с привкус на Dolce Vita! Духът на тази уникална колекция оживя в обстановка, изпълнена с историческо великолепие, а новото поколение момичета и момчета на Вали вървеше по модния подиум, готово да превземе нощта и улиците"
, казва Ан Софи Йохансон.

Ан Софи Йохансон


Колекцията Giambattista Valli x H&M, включваща дамски и мъжки облекла и аксесоари, ще се появи в избрани магазини на H&M по цял свят, както и онлайн на 7 ноември. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и на hm.com.
Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia