Следва

Sofia Street Style: Николай със сгъваемите очила

Най-чаканата колаборация - Giambattista Valli х H&M!

Giambattista Vali x H&M

Runway преди 3 години

С еклектичен празник на сетивата, състоял се в Palazzo Doria Pamphilj, момичетата и момчетата на Valli представят на света колекцията-колаборация Giambattista Valli x H&M в целия й дългоочакван блясък.


Кендал Дженър

Непринудените и неподвластни на времето модели от колекцията дебютират на розов моден подиум, представени от модели и автентични италианци, хванати по улиците на Рим. Зрелищният финал открива Кендал Дженър с ОНАЗИ червена рокля, с която и анонсира съвместния проект. Сред гостите на събитието са Трой Сиван, София Карсън, Алекса Деми, H.E.R., Камерън Монаган, Киара Ферани и Крис Лий - всеки от които издокаран с модели от колекцията. "Създадох своята модна къща в Париж, но с гордост говоря за римския си произход. Сърцето ми винаги ще принадлежи на Вечния град и затова избрах Рим за шоуто, и по-специално Palazzo Doria Pamphilj. Еклектиката на Рим е оформила изцяло моята личност и възгледи. Беше прекрасно да видя как цялата колекция оживява в моя роден град", споделя Джамбатиста Вали.


Киара Ферани

"Събитието за представянето на колекцията Giambattista Valli x H&M бе една истинска римска вечер –изпълнена със забавление и блясък с привкус на Dolce Vita! Духът на тази уникална колекция оживя в обстановка, изпълнена с историческо великолепие, а новото поколение момичета и момчета на Вали вървеше по модния подиум, готово да превземе нощта и улиците"
, казва Ан Софи Йохансон.

Ан Софи Йохансон


Колекцията Giambattista Valli x H&M, включваща дамски и мъжки облекла и аксесоари, ще се появи в избрани магазини на H&M по цял свят, както и онлайн на 7 ноември. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и на hm.com.
More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Dior, манифест в жълто и фуксия

Runway преди 1 ден

„Аз не съм само съпруга, майка или дъщеря. Аз съм жена” - фразата бе част от фантастичната сценография на последното шоу на Диор от миналата вечер, а на огромните екрани се манифестираха и част от останалите вярвания на Мария Грация Кюри, креативен директор на модната къща