Следва

WIN IT! Пуловер за об(л)ичане

Модна битка на високо равнище: Десислава, Летисия и Моника в Япония

Кралици, принцеси и първи дами демонстрират royal-стил в Япония по повод официалното възкачване на император Нарухито на трона.

Celebrities преди 4 години

По-рано тази седмица кралски особи, политици и световни лидери се отправиха към Токио, където уважиха церемонията по възкачването на трона на японския император Нарухито.

Летисия на Испания, Максима Нидерландска и белгийската кралица Матилда водят класацията ни за най-стилни royalties, а в галерията горе>>> си правят компания с Виктория, принцеса на Швеция, принцеса Мери на Дания, украинското първо семейство Володимир и Олена Зеленски и Моника и Андрей Бабиш (Чехия). 

Прави впечатление, че всяка от присъстващите се заиграва с тенденции и традиции, но с огромно уважение към етикета. Украшенията и накитите им, вероятно специално извадени от кралските съкровищници, крадат вниманието мигом, но елегантността и вроденото благородство (при някои) го задържат.

Въпреки че битката е модна, трудно можем да противопоставим гостите на коронацията, тъй като всяка се е постарала да се бори в различна дисциплина, тоест, заложила е на различна естетика, различно внушение и препратка. 

Тук обръщаме специално внимание на Десислава и Румен Радеви, също сред почетните гости на събитието.

Първата ни дама демонстрира две рокли на Невена Николова, а господин Президента смокинг с неизвестен за екипа ни дизайнер.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 18 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.