Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.10 - 03.11

Анна Дело Русо, сестрите Ферани, Халима Аден & още гости на Valli x H&M

Римската афера на Giambattista Valli и H&M се случи късно снощи в Рим, а днес се дивим на магията от сътвореното.

Celebrities преди 4 години

Giambattista Valli х H&M е едно от най-очакваните модни събития, поне в есенния календар, най-вече заради характера си, съчетаващ достъпността на хай-стрийт бранд с помпозната естетика на висшата мода. Докато целият свят тръпне в очакване за настъпването на 7-ми ноември, когато колекцията ще бъде достъпна онлайн и в избрани бутици, малцина бяха избраните да я видят, пипнат и облекат ексклузивно.

Palazzo Doria Pamphilj приюти грандиозното ревю и звездните му гости, сред които Трой Сиван, София Карсън, Алекса Деми, H.E.R., Камерън Монаган, Киара Ферани и Крис Лий. Подобно на поканените на откриването на флагманския бутик на Louis Vuitton в Лондон, и гореизброените са издокарани в модели от така желаната колекция.

Разглеждаме целия lineup ТУК, а идеи и хрумки за съчетаване на чудесните тюлени рокли, поли, суичери и леопардови палтенца получаваме директно от:


Анна Дело Русо


Вера Брежнева


Бритъни Хавиер


Халима Аден


Валентина Ферани


Киара Ферани


Кендал Дженър

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 22 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.