Уличният стил на звездите: Дженифър Анистън ала бизнес

Уличният стил на звездите: Дженифър Анистън ала бизнес

Онзи ден в района на Сохо в Ню Йорк папараци щракнаха 50-годишната Дженифър Анистън, която, придружена от стилиста си Крис Макмилън, и в доста строг бизнес ансамбъл, изглежда запътила се към формална бизнес среща.

На улицата Джен изглежда елегантна в костюма с панталон и издължено двуредно сако на голо в строгата комбинация от черна основа и деликатно бяло райе върху плата. Ансамбълът се допълва от сандали на висок ток, черна чанта през тялото и очила с безцветни стъкла.

Напоследък Анистън е доста активна с появите си в средствата за масова информация, като поводите са разнообразни: тя е героиня в тв- и радиошоу, снима се за модно списание, радва десетки милиони фенове с постовете си в новосъздаден профил в Instagram /с начина и скоростта, с които набра числото фенове там за няколко дни, актрисата вече бе вписана в Книгата на рекордите Гинес/.

В момента звездата активно пропагандира сериала "Сутрешно шоу" (The Morning Show), в което се снима заедно с колегата си и близка приятелка Рийз Уидърспуун. Джен призна съвсем неотдавна, че снимките в сериала са били доста трудно за нея: "Това е една от най-сложните задачи, които съм имала професионално. Знаех, че ще се справя, но на практика ми се наложи много да се вгледам в себе си и много да се задълбоча, за да се справя със сложния вътрешен свят на героинята си", сподели звездата.

Премиерата на шоута е планирана за 1 ноември.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.