Мелания Тръмп на форум във Вашингтон: красив делови момент

Мелания Тръмп на форум във Вашингтон: красив делови момент

Първата дама на Америка, все по-красивата 49-годишна Мелания Тръмп, продължава да се ангажира със социални проблеми, свързани конкретно с наркотичните зависимости.

Миналата седмица тя посети Конгреса на САЩ на Хълма Капитолия, където взе участие в кръгла маса по темата.


81-годишната Джейн Фонда - АРЕСТУВАНА


Мелания се появи пред участниците в срещата в розово-кафеникав костюм с панталон и тънък прилепнал пуловер. Светла чанта в тон с костюма и черни обувки-деколте допълват великолепно издържания делови вид на президентшата.

Първата дама на САЩ отбелязва в речта си, че е изминала година от приемането на закона, разширил достъпа до медицинска помощ на хора, зависими от опиати. Според някои данни, различни наркотични зависимости са отнели живота на над 400 хиляди американци за последните две десетилетия. Почти всеки щат в Америка е подал съдебен иск срещу фармацевтичните компании, произвеждащи и продаващи опиоиди /още опиати/.

Съпругата на президента Доналд Тръмп благодари на Конгреса за приемането на закона за подкрепата на хора със зависимост и предотвратяване употребата на психоактивни вещества, който съпругът й ратифицира преди година.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.