Джони Деп клекна: ще предостави в съда медицински данни за зависимостите си

Джони Деп клекна: ще предостави в съда медицински данни за зависимостите си

56-годишният Джони Деп се е съгласил на искането на 33-годишната Амбър Хърд да предостави пред съда данни за лечението си от алкохолна и наркотична зависимости - информацията се появи на сайта на изданието Deadline. Съобщава се, че ищецът /Деп/ се задължава да подаде исканите документи на ответника /Хърд/ до 15 ноември.

"Деп не може да оспорва твърденията на Хърд, че я е обиждал и е упражнявал насилие над нея, намирайки се в състояние на алкохолно опиянение, а после безпричинно да отказва да предостави доказателства, потвърждаващи или отхвърлящи това", казва адвокатът на Амбър.

Представител на Джони Деп, разбира се, отговаря в секундата: "Амбър Хърд бе следвало да престане да се преструва и да се опитва отчаяно "да доказва лъжите си". Адвокатът на актьора допълва, че защитниците на Хърд са избрали тактиката, която по-рано използва и Харви Уайнстайн. Целта й е да се очерни жертвата с помощта на различни PR-инсинуации.

Припомняме, че съдебните баталии между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд продължава вече с години. Още през 2016 година Амбър Хърд обвини Джони Деп в домашно насилие и подаде молба за развод. В доказателство на твърденията си, тя предостави снимки, на които се виждат следи от побой и отскубнати в хода на скандал кичури коса. Хърд освен това призна, че бившият й мъж често се е напивал до безпаметност и в такова състояние й е посягал и душил.

Джони, на свой ред, отрича обвиненията на Хърд в домашно насилие. За да докаже невинността си, актьорът подава ответен иск за клевета. В заявлението Деп разказва, че думите на бившата възлюбена за побои и обиди са плод единствено на фантазията й, а синините по тялото й са елементарно нарисувани. Звездата допълва, че самият той многократно е ставал жертва на посегателствата на Амбър, която хвърляла по него тежки предмети докато се карали.

Предстои да видим как ще се развие сагата, тъжна, вярно, но директно от живия живот.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.