Следва

Лети до Европа с промо билети от Bulgaria Air

Финландия Водка избра най-добрия барман на България за 2009 година

24 годишният Нешо Пелтеков от Пазарджик ще представи страната ни на световните финали на Finlandia Vodka Cup...

Food преди 14 години

24 годишният Нешо Пелтеков от Пазарджик ще представи страната ни на световните финали на Finlandia Vodka Cup през февруари догодина.

Традиционният барманският шампионат Finlandia Vodka Cup за поредна година събра майсторите на коктейлите в една вълнуваща надпревара между 12-те финалисти, избрани в национални квалификации.

След успорвано и изпълнено с приятни емоции миксиране международно жури единодушно избра Нешо Пелтеков от Пазарджик за най-добър барман за 2009 година.

Победителят е с цели 8 точки пред бармана, който заема 2-рото място, което е изключително съществена преднина. Нешо Пелтеков стана първи и в категорята Aperitif и по общ брой точки.



С победата си в състезанието Нешо Пелтеков получи правото да представя страната ни на 12-то Международно Барманско Състезание „International Finlandia Vodka Cup”, което ще се проведе през февруари 2010 г. във Финландия.

Освен пътуване до Финландия и участие в световния финал на Finlandia Vodka Cup, победителят ще получи и парична награда в размер на 2000 лв.



В категорията Aperitif Нешо Пелтеков впечатли журито с коктейла „Q-TINY NEXT LEVEL”:
 

More Food