Следва

Тематичен, Хелоунски, с кости

Start Shopping NOW: Teach Me How to Hoodie, T-teach Me How to Hoodie х50

Суичерите заслужено се нареждат в списъка със силно необходими елементи, към които се обръщаме ден след ден.

Shopping преди 4 години

Без особено значение от сезона, в който се намираме, суичерът под една или друга форма редовно намира място в ежедневната и лишена от сложност визия, към която нерядко прибягваме. Приложенията му са много, а експериментите, към които вдъхновява, извън прочита с перфектния чифт джинси и неостаряващите кецове, не са за подценяване. Взимаме идеята за любимия нов/стар стайлинг присърце и затова съставяме поредния пребогат списък с предложения, на които да се отдадем в днешния четвъртък - отреденият за шопинг ден.

 

Селекцията побира богато изобилие от прочити на лесния за носене суичер в палитра от цветове и принтове, а имената, от които заимстваме вдъхновение, идват или от високия дизайнерски клас, или от достъпните хай стрийт спотове, но на който и дизайн да се спрем, няма как да сгрешим.

Междувременно пък, независимо дали изборът ни се спира върху розововия модел на H&M (#4 в галерията) за 35лв, или тъмночервената Balenciaga (#44) за точно 1274лв., не бива да пропускаме адекватната грижа за своите фешън находки. Със специално внимание върху цвета - наситен в конкретна палитра, черен или бял, той е от съществено значение при опазването перфектния вид на суичера. Затова оставяме сложната задача в обгрижването на тъканите на Perwoll, който в новата си лимитирана серия Renew Advanced Effect и умело разработена Fibrex-Tech технология подсилва цветовете и устойчивостта на тъканите още след няколко изпирания, за да осигури техния най-добър вид задълго.

#RETHINKFASHION

More Shopping