Андрей Кончаловски помоли зрителите да не ядат пуканки докато гледат новия му филм

Андрей Кончаловски помоли зрителите да не ядат пуканки докато гледат новия му филм

"Грях" разказва историята на италианския гений Микеланджело Буонароти

Андрей Кончаловски поиска от зрителите да се въздържат от ядене на пуканки докато гледат новия му филм, за да чуват речта на персонажите. За прошението съобщава The Hollywood Reporter.

"Мъчно ми е за зрителите на холивудски блокбъстъри, които ядат пуканки по време на прожекциите, защото те не познават друг вид удоволствие", отбелязва режисьорът. "Но аз моля на моя филм зрителите да се въздържат от попкорна. Това е много тих филм."

"Когато снимах "Лешникотрошачката" (3D филмът от 2009 година с Ел Фанинг в главната роля), американският ми продуцент настоя звукът да бъде силен, защото зрителите иначе няма да чуват какво казват героите, защото нагъват пуканки", добавя Кончаловски.

Филмът "Грях" на Андрей Кончаловски разказва за италианския художник Микеланджело Буонароти и по-точно за периода от живота му, когато той работи паралелно над гробницата на римския папа Юлий и фасадата на базиликата Сан Лоренцо във Флоренция. Премиерата на филма бе по време на Международния кинофестивал в Рим. Трейлърът гледаме ТУК:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.