Следва

Четиво в четвъртък: "Една година и един ден" & още нещо

Андрей Кончаловски помоли зрителите да не ядат пуканки докато гледат новия му филм

"Грях" разказва историята на италианския гений Микеланджело Буонароти

People of art преди 4 години

Андрей Кончаловски поиска от зрителите да се въздържат от ядене на пуканки докато гледат новия му филм, за да чуват речта на персонажите. За прошението съобщава The Hollywood Reporter.

"Мъчно ми е за зрителите на холивудски блокбъстъри, които ядат пуканки по време на прожекциите, защото те не познават друг вид удоволствие", отбелязва режисьорът. "Но аз моля на моя филм зрителите да се въздържат от попкорна. Това е много тих филм."

"Когато снимах "Лешникотрошачката" (3D филмът от 2009 година с Ел Фанинг в главната роля), американският ми продуцент настоя звукът да бъде силен, защото зрителите иначе няма да чуват какво казват героите, защото нагъват пуканки", добавя Кончаловски.

Филмът "Грях" на Андрей Кончаловски разказва за италианския художник Микеланджело Буонароти и по-точно за периода от живота му, когато той работи паралелно над гробницата на римския папа Юлий и фасадата на базиликата Сан Лоренцо във Флоренция. Премиерата на филма бе по време на Международния кинофестивал в Рим. Трейлърът гледаме ТУК:

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра