Следва

Sofia Street Style: #imsoinlove сряда

Кание Уест и adidas с нови Yeezy Boost 500 в цвят розова целувка

Soft Vision разцветката е наша от 2 ноември

All fashion преди 4 години

Кание Уест, този неуморник, и adidas, този категоричен първенец в по-добрите дизайнерски колаборации, представиха новата цветова разновидност на маратонките Yeezy Boost 500 Soft Vision, която е едно към едно с цвета на розова целувка. Моделът е направен от набук, висококачествена кожа и мрежа, допълнени от светлоотразителни елементи. Каучуковата подметка обезпечава надеждното сцепление с повърхността, а амортизиращият материал adiPrene+ смекчава въздействието върху стъпалото при всяка крачка.

Yeezy Boost 500 Soft Vision ще са в продажба от 2 ноември на цена от около 400 лева за чифт за възрастни. Тийнейджърските и детските версии са малко по-евтини.

Както обикновено, дебнем за чифт от розовите на сайта на adidas, както и в избрани магазини - партньори на спортния гигант.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.