Следва

Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Уличният стил на звездите: Камерън Диас на пазар

"Да бъде в светлината на прожекторите не беше любимата й роля."

Celebrities преди 4 години

След като сложи край на актьорската си кариера, Камерън Диас се посвети изцяло на семейното ложе и дела. Днес актрисата може да бъде забелязана по-често в супера, отколкото на някоя светска вечеринка. Такъв е и случаят от началото на тази седмица - дългокраката блондинка е щракната на излизане от известния мебелен магазин West Elm в Лос Анджелис. И въпреки че вече не се снима в киното, интересът от страна на папараците да я снимат съвсем не стихва.

За пазарския си ден Камерън избира комфорта преди всичко: плетен пуловер в много светъл беж, светли скини джинси и еспадрили. Косата й е права и по домашному леко разрошена.

От фирмения магазин Диас не излиза с празни ръце - виждаме два големи пакета, вероятно пълни догоре с покупки, което ни кара да считаме шопинг деня за успешен.

Решението да се отдаде на дома и семейството не би следвало да представлява кой знае каква изненада за феновете на й. Все пак, още докато се снима активно, "ангелът на Чарли" изпитва желанието да се откъсне от тази токсична среда. The Hollywood Reporter предава думи на нейна близка приятелка:

"Да бъде в светлината на прожекторите не беше любимата й роля. Изпитваше истински стрес през годините и това й повлия много."

По думите на същата тази приятелка, в момента Диас е много щастлива и доволна от уединения начин на живот, който води; прекарва много време със съпруга си Бенджи Мадън, когото нарича "най-великия човек" и свой "най-добър приятел". "Актьорската кариера въобще не й липсва", завършва изказването си приближената.

Със сигурност промяната й се отразява добре, можем да кажем ние отдалеч.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.