VIEW Бел Хинова:
  •  

VIEW Бел Хинова: "Не припаднах пред Карл. Хлъцнах, но стоях."

След Chanel (няколко пъти), Dior, Off-White, Free People, Giambattista Valli, Dolce & Gabbana, Emporio Armani и Sportmax, ето я Бел и за View Sofia.

Бел, 17, зодия Дева, далеч не изглежда като неориентиран тийнейджър, много е фина и спокойна, малко срамежлива. Избягва да пие кафе, защото по нейни думи е "прекалила в Милано и Париж". От двете модни столици харесва повече Париж; казва, че намира хората в Милано за по-престорени, но признава, че за един модел там е по-лесно да намери работа. Все още експериментира със стила си, иска да учи, да пътува, да преживява.

Дойде в Редакцията след училище, а и разговорът ни протече като в едно много дълго голямо междучасие - като между приятели. За срещата й с Карл, за Chanel сега, за Бела и Джиджи Хадид, както и за хидратиращия крем, в който се кълне, може да прочетете само ТУК:

View Sofia: За първи път беше в ревю на Dolce & Gabbana този сезон. Промяната ти за него беше като че ли най-осезаема - изглеждаше много по-голяма отколкото си, като истинска Долче мацка.
Белослава:
Да, предполагам, че е от този "фейс", който правиш на runway - гледаш лошо, гълташ си бузите.

Те имат над 150 аутфита на шоу, просто им трябват много модели, аз чаках 4 часа на фитинга, а преди това въобще не знаех дали ще ме изберат.


Dolce & Gabbana Пролет/Лято 2020

V.S.: Как се случиха нещата с Chanel миналата година, беше голяма сензация, пък и никой не го очакваше.
Б.:
Ами, като при всички други модели, предполагам.

V.S.: Е, и все пак не всички избират.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.