Щрак, fashion, на портрет: Селена Гомес

Щрак, fashion, на портрет: Селена Гомес

Lose you to love me...

От няколко седмици насам медиите говорят за сватбата на любимото момче на малките момичета - Джъстин Бийбър. Като става дума за младежа, няма как да не се сетим и за бившата му, симпатичната Селена Гомес.

Известната ни от първата й изява в Barney&Friends през 2000г. поп певица, днес брои милионите си фенове и последователи. В кариерата й, както самата тя казва, особено важен е стайлингът, в който държи на константно присъствие на личен почерк, свойствен за годините, музиката и характера й.

Онова, което привлича вниманието на феновете и медиите напоследък, е реакцията на певицата на новините за щастливото събитие в живота на бившия й, конкретно новата й песен Lose you to love me, представена с емоционално видео непосредствено след сватбата на Джъстин. Думите "Ти ме замени само след два месеца" са достатъчни да разберем как младата, 27-годишна певица се чувства.

Взимайки я като отправна точка за различни заключения, ние пък решихме да я сложим в центъра на модната критика. Разглеждаме персоналния стил на Селена Гомес в рубриката ни "Щрак, fashion, на портрет" чрез подбрани кадри, в галерията горе>>> 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia