Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, ще трябва да се ангажирате с решаването на сериозни финансови въпроси или ангажименти през ноември. Не всичко ще се получи така, както искате или очаквате. Ще възникнат обаче изненади, които ще доведат до ново и интересно развитие на планове и ангажименти, свързани с образование, кариера или собствен бизнес/начинание.

Нов човек ще влезе в кръга ви от колеги или ръководители – бъдете гостоприемни; и вие някога сте били Новака в компанията.

Дали ноември ще бъде успешен, ще зависи от плановете и целите, които си поставите.

Хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имат положително присъствие в живота ви.

Пътуванията през този месец ще изискват специална или просто по-сериозна подготовка и не е изключено да внесат известно напрежение или безпокойство.

Възникнат ли неприятности в рамките на този месец, бъдете сигурни, че са плод на минали пропуски, грешки, незавършени ангажименти или задължения от ваша страна. Докато не изчистите този хаос, не може да очаквате спокойни или положителни резултати.

Жените на зодията ще имат специални преживявания с хора, родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Ново запознанство този месец ще се окаже доста вълнуващо, но е трудно да се предвиди дали ще се превърне в трайно присъствие в живота ви.

Мъжете ще бъдат обект на нечий друг опит за изневяра, манипулация или интрига. Преживяването може да се окаже много неприятно, ако не се погрижите за ситуацията предварително.

Хороскоп

Още от Astro