Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През ноември съдбата ви дава повече яснота по отношение на връзките, отношенията или пък зараждащите се тепърва любовни трепети. Тези знаци ще бъдат особено важни за връзките с партньори, които живеят или работят в друго населено място или държава. Ново романтично запознанство може да провокира някои от представителите на зодията да прекъснат досегашна връзка, но не задължително в полза започването на нова.

Обърнете повече внимание на личната си кореспонденция – към кого отправяте съобщенията си и до кого достигат всъщност. Меркурий е ретрограден и благоприятства случването на подобни грешки, които обаче, макар и несъзнателни, могат да нанесат голяма вреда.

Във финансово отношение месецът обещава добър доход, както очакван, така и посредством новопоявила се оферта, възможност, задача, поръчка и т.н.

Жените на зодията ще се радват на приятни преживявания, срещи и разговори с приятели от различни разстояния. Повечето от контактите ви може да се случват виртуално, но това не е от особено значение.

Мъжете ще съсредоточат действията и плановете си преди всичко върху финансова стабилизация или постигане на реални резултати върху конкретни ангажименти и задължения.

Хороскоп

Още от Astro