Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, ноември ще да бъде продуктивен месец, Много и различни полезни влияния ще ви помогнат да реализирате своите планове, активи или идеи.

Следете информацията, дори клюките, които получавате от представителите на Везни, Близнаци или Водолей.

Събитията в живота на приятел ще ви причинят тъга или тревожност. Ще се отдадете на мисли за изпитанията на живота, през които всеки преминава на някакъв етап от живота си.

Проблемите и неочакваните, неприятни ситуации този месец в повечето случаи ще са резултат от вашите безразсъдни или прибързани решения. Хубавото е, че ще ви помогнат да придобиете важни житейски уроци.

В личните си отношения ще проявите подозрение към действията на някого от вашите професионални контакти. Малко съмнение от време на време незадължително е лошо нещо.

Жените на зодията ще запомнят месеца с незабравими преживявания или важни новини за бъдещето. Намислете желание в началото на месеца и го следвайте с амбиция и намерение да постигнете успех.

През ноември мъжете-представители на Лъва трябва да следват съветите на водеща женска фигура в живота си. Не позволявайте на желанието си за господство да определя вашите взаимоотношения и дела.

Хороскоп

Още от Astro