Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, през ноември ще бъдете разочаровани или разстроени от действията на човек, който действа срещу вас несправедливо, злонамерено, без да се замисля за последствията от своите действия.

През ноември ще получите неустоимо предложение, свързано с допълнителен ангажимент или такова, което ще ви донесе огромна полза.

В семейните си отношения ще преживеете период на напрежение, свързан с разкриването на скрити, в някои случаи и непоправими действия. Това може да доведе до загуба на доверие, нежелани съмнения относно лоялността на някои хора около вас.

Вероятно е финансовото ви състояние да не е особено стабилно този месец, така че бъдете подготвени и внимателни, ако искате да избегнете нежелани проблеми или загуби.

Жените на зодията ще се радват на среща или събития, свързани с роднини и приятели, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Този месец ще ви даде светлина и яснота относно важните за вас планове и отношения. Може да не харесвате всичко, но е по-добре да бъдете наясно, отколкото да грешите в преценката си и да се самозаблуждавате.

Мъжете ще се нуждаят от повече любов и топлина, за да компенсират за голямото физическо и психическо натоварване в работата или в живота си като цяло.

Хороскоп

Още от Astro