Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2019

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, през ноември ще направите покупка или вземете решение относно продажба. Едно такова действие може да ви ангажира с приятели, съседи и други познати. Месецът ще бъде благоприятен за обсъждане на цени и споразумения, свързани с имущество, собственост или стоки. Събитие, включващо човек от вашето семейство или колега, ще стои в основата на промяната.

Любовният или семеен живот на ваши роднини или приятели може да стане повод за важен разговор или да ви ангажира с някаква краткосрочна задача.

За добро или за лошо, този месец ще пофлиртувате или направо ще започнете връзка с някого, с когото имате професионален контакт, освен личен.

Ще трябва да обърнете повече внимание на здравословните проблеми, които ще възникнат поради стреса и напрежението в ежедневието ви. Опитайте се всячески да избягвате стресовите ситуации и си организирайте здравословна почивка в края на всеки ден – нека стане навик.

Възможни са разговори или събития, свързани с наследство, пари от роднини, намиране на забравени или откраднати вещи и други.

Жените на зодията ще изживеят месец на големи и важни отговорности и задължения. До голяма степен сега бъдещето ви се определя лично или професионално. Това ще бъде благоприятен месец за важни решения, промени или съдебни споразумения.

Господата трябва да се съсредоточат върху поддържането на добро здравословно състояние на всяка цена.

Хороскоп

Още от Astro