Следва

Иронията - Брадли Купър е Мисис Даутфайър за Хелоуин

Пенелопе Крус и малчуганите в Мадрид - извънредно рядка среща с обективите

"Винаги съм искала да бъда майка."

Celebrities преди 4 години


Пенелопе с приятелка и шестгодишната Луна

45-годишната Пенелопе Крус и 50-годишният Хавиер Бардем пазят ревностно личния си живот, затова и да ги видим в компанията на двете им деца е огромна рядкост. Късметът понякога все пак се усмихва на любопитните папарашки обективи и се случва чудо като онзиденшното - попадат на щастливото четиричленно семейство по време на обяд в известен мадридски ресторант.

Пенелопе, Хавиер, Луна и Лео са в компанията на приятелско семейство, а след обяда всички дружно се отправят към парка, за да се поразтъпчат.

Пенелопе говори за децата си извънредно рядко и се старае всячески да отклони вниманието и въпросите на журналистите от тази тема. Изключение прави интервю от преди няколко години, в което актрисата едва зачеква темата за децата и семейството:

"Майчинството ме направи в пъти по-щастлива. Случиха ми се толкова много неща, за които дори не съм подозирала. Като вътрешна революция е: започваш да виждаш целия свят по различен начин, спираш да мислиш само за себе си. И това наистина е промяна към по-добро", разказва актрисата, добавяйки още, че да бъде майка е огромна нейна мечта и че появата на двете й деца е най-хубавото нещо, което й се е случвало.


Пенелопе с приятелка и шестгодишната Луна

Крус споделя още, че след двете раждания прави всичко възможно да пази баланса между семейните удоволствия и работните задължения; опитва се да участва само в по една голяма продукция годишно и отказва работа през почивните дни, за да се посвети изцяло на времето с децата си.

Припомняме, че семейство Бардем е заедно от 2007-а. През 2010-та се венчаха на Бахамите, а само година по-късно се появи Лео. Сестричката му, Луна, е две години по-малка от него.


Осемгодишният Лео

More Celebrities