Следва

Дизайн за вдъхновение: Новият Louis Vuitton бутик в Сеул

Животът след 50: Моника Белучи по "без грим" в Рим

"Не се притеснявам от възрастта си. Нямам операции, но в бъдеще бих си направила фейслифт."

Celebrities преди 4 години

Животът на 55-годишната Моника Белучи се състои от постоянни пътувания по цял свят. Тази седмица папарашките екипи я хващат на път за летището.

Актрисата напуска Вечния град, а накъде се отправя този път все още е загадка. На кадрите от Рим Моника е облечена в делови костюм, решен в любимия й черен цвят.

Съвсем неотдавна Белучи позира за декемврийския брой на руското издание не Numéro - кадрите сподели самата тя в личния си Инстаграм профил.

 

По-напред във фийда й пък откриваме пост с архивна нейна снимка, направена съвсем в началото на кариерата й. На черно-белия кадър актрисата позира гола и с разпуснати коси.

"От архива ми. Заснета от талантливия Ричард Аведън", пише звездата под снимката.

Много от Интернет ползвателите за пореден път се възхитиха на красотата на Белучи, като отбелязват, че през годините тя на практика не е помръднала. Преди месец Моника навърши 55-тата си годишнина с коментара, че не се притеснява от възрастта си. Заяви, че няма никаква пластика по себе си, но не изключва вероятността в бъдеще да се възползва от услугите на хирург.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.