Следва

Beauty Екстаз в понеделник: жълти сенки, pixie прически и две нови червенокоски!

"Wrinkle, wrinkle, little star... hope they never see the scars"

Е реплика на героинята на Мерийл Стрийп в "Смъртта й прилича"/Death Becomes Her от 1992-ра.

Face преди 4 години

Едва ли ви е убегнала тази "черна" комедия от 92-ра с участието на Мерил Стрийп, Голди Хоун и Брус Уилис. Сюжетът най-общо представлява борбата на застаряваща бродуейска звезда, която има повече бръчки по лицето отколкото добри опити в киното, и писателка с нервно разстройство, прераснало в хранително, за вниманието на Мъжа на мечтите им (в ролята Брус Уилис - именит пластичен хирург, проклинащ деня, в който е срещнал съпругата си, и утешаващ се с чашката). "Смъртта й прилича" осмива алчността, суетата, секса и "безсмъртието" в живота на обикновените простосмъртни. Впоследствие се появява Изабела Росини. Та, двата войнствено настроени персонажа изпиват еликсир, който им дава "вечен живот". Уж.

В Редакцията не познаваме еликсири за вечна младост и живот. Познаваме красотата на достойното остравяне. Запознати сме и със сериозността на добрата грижа за кожата. Пробваме много продукти в качеството си на бюти редактори и винаги се стараем да ви информираме срочно за най-добрите си нови попадения.

Знаете за манията ни по корейската козметика, в ядрото на която стои чудодейният екстракт от Лумифенол - разказвали сме ви неколкократно. Днес към цялото добавяме Червен женшен и с Jowaé си правим собствен еликсир за вечно млада кожа - патентът е техен, разбира се.

Под вредното влияние на замърсяванията и вредните UV лъчи, кожата започва да старее преждевременно, а понякога допълнително се уврежда от стрес и умора - като това да се бориш за вниманието на мъж, duh. За да се справим с тези и подобните проблеми, е необходимо да се спре производството на свободни радикали и да се стимулира производството на колаген и еластин на вътрешно ниво. Серията Противостарееща грижа с Червен женшен на Jowaé комбинира антиоксиданта Лумифенол, възстановяващ биологичните процеси на защита и регенериране на кожата, с екстракта от Азиатската фармакопея, стимулиращ производството на колаген и защитаващ клетките от UV лъчите. Резултатът е гладка, подхранена и стегната кожа.

Серията съдържа два крема - за нормална и за суха кожа, и така необходимия околоочен серум, който върши чудеса! И двата продукта са разработени на основата на изцяло натурални продукти, като свойствата им се подсилват от хиалуронова киселина, изглаждащ пептид и хидратиращ глицерин (при кремовете) и отново хиалуронова киселина, екстракт от кафяви водорасли и хидратиращ глицерин (при серума).

Препоръчваме на всяка от вас, която на ежедневно ниво се бори с външните агресори в полза възстановяването на баланса в кожата си и изглаждането на бръчиците и фините линии. Текстурите и на двата продукта са меки и нежни, попиват незабавно в кожата, оставяйки аромат на мускус, роза и ирис.

Крема нанасяме сутрин, като затопляме с пръстите си и разнасяме по повърхността на лицето с бавни кръгови движения, а серума - сутрин и вечер, с движения от вътрешната към външната част на окото.

Резултатът се усеща веднага - по-стегната и изгладена кожа, но не бихме препоръчвали да спирате употребата му веднага щом усетите разликата. Както при всички "хубави работи", нужно е постоянство!


Серията с Лумифенол и Червен женшен можете да намерите на jowae.bg, както и в аптечната мрежа.

More Face