Следва

Forever Footwear

Sofia Street Style: #артистите и Градът

"Our house, in the middle of our street
Our house, in the middle of our..." 

Street Style преди 4 години



Крадем любим ред (или два) от Our House на M A D N E S S, които по някакъв много сантиментален начин ни напомнят за нашата улица, нашата къща, нашата Редакция! Неизмеримо е богатството да срещаш изключителните хора, които ние срещаме всекидневно, крачейки по "Хан Аспарух". Такъв е и днешният случай - за завиждане сме.

Часът е 16:15, засичаме талантливата и невероятно красива Радина Кърджилова, подала нос навън за "кучешка разходка"; увита е с черен шал (мъжки, от Zara) и крачи с убийствени кубинки Trussardi.

Вниманието ни крадат още:

- чанта - BOGDANIN;
- тренч - "шлиферът ми е много специален, защото си го намерих в един секънд, не знам марката, но гледайте каква интересна подплата има, много е готин!"
- панталон - Part two.

Радина ни поздравява - вас, нас, всички, с празника така:

"Честит Празник! Пътят към усъвършенстване е дълъг, но и приятен. Това е посоката, която дава устрем към новото, носи познание и самочувствие! Избор, който трябва да направим, за да бъдем по-добри и да покажем и запознаем света на чудото, наречено КНИГА, с по-малките! ТЯ няма парола, нито пас, тя е отворена към всеки от нас и е на една ръка разстояние!"


#артистите: Радина&Деян



София на... Радина Кърджилова


Още от Sofia Street Style

More Street Style