Седмичен ХОРОСКОП - 04.11 - 10.11

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще имате повече професионални ангажименти и задачи. Ще трябва да инвестирате повече време и енергия, за да ги завършите, което обаче задължително трябва да се свърши в рамките на идните седем дни.

Ще искате да имате по-ясни отношения с хората около вас и сте в правото си – просто, преди да предявите желанието си, бъдете сигурни, че самите вие сте на 100% откровени с тях.

Ежедневните ви домашни ангажименти също ще бъдат приоритет през седмицата. Ще прекарате повече време в грижа за собственост, която притежавате лично или за която носите отговорност.

Динамиката на събитията ще изисква много повече мисъл, преди да предприемете дадено решение или действие.

Жените на зодията се намират във важен момент от живота си, когато ще трябва да осъзнаят смисъла на събитията, преживени през годината. Въз основа на опита или контактите си ще съставите планове за неотложни задачи, които трябва да изпълните до края на 2019г.

Мъжете ще имат по-весело и оптимистично настроение и визия за бъдещето си, донякъде повлияни от мъж, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Хороскоп

Още от Astro