Седмичен ХОРОСКОП - 04.11 - 10.11

Astro преди 4 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, това е седмица, в която различни събития ще ви накарат да преоценявате действията или решенията си досега. За някои може би прибързвате, а други вече не са от значение.

Моментите на емоционален упадък през седмицата ще се дължат главно на осъзнаването, че някои от желанията ви са нереалистични, невъзможни за изпълнение. Поне не и на този етап.

Това ще бъде особено болезнено по отношение на любовната ви връзка или стремежи, които имате в това отношение. В любовен план дайте на партньора си шанс да реализира собствените си предложения или идеи. Сега е по-добре да го последвате, а не да го ръководите.

Като цяло, ако успеете да поддържате стабилност и баланс в думите и делата, тази седмица може да се насладите на няколко важни за вас успехи или споразумения.

Жените на зодията лесно ще изпаднат в (или стават причина за) конфликт. Връзките ви с Овен, Лъв или Стрелец ще бъдат важни, но и твърде сложни за вашия темперамент.

Мъжете ще бъдат по-склонни да обмислят, да мечтаят, отколкото всъщност да действат. Страховете и притесненията ви може да са насочени предимно към любовния ви живот, но могат да се отнасят и за други важни области от живота ви.

Хороскоп

Още от Astro