Седмичен ХОРОСКОП - 04.11 - 10.11

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще се радвате на прекараното свободно време с жена, която е интересна личност, с много знания и опит в различни области на живота. Това може да бъде и ново приятелство, което предстои да се развие.

Ще разберете значението на някои ваши пропуски от близкото ви минало. Благодарение на тях вече ще можете да осъзнаете важността на новите си житейски цели.

Седмицата ще бъде интересна от гледна точка на развитието на различни планирани и непланирани събития. Някои ще изискват от вас да вземете решение или да направите промени в установения си ред.

По-голямата концентрация и мобилизация ще ви помогнат да успеете дори в неща, от които сте изпитали несигурност или страх.

Твърде много емоции през седмицата могат да бъдат причина за чести състояния на умора или безсъние. Не пренебрегвайте необходимостта от достатъчно време за почивка и здравословно хранене.

Жените на зодията ще бъдат изненадани от лъжите или постъпките на човек, за когото досега са имали много по-добро мнение и уважение. Особено болезнено ще бъде да изпитвате подобни действия, ако са насочени срещу вас.

Мъжете ще извадят голям късмет (различни проявления при различните представители) и е особено важно да разберат що за шанс получават.

Хороскоп

Още от Astro