Следва

Как да разпознаем свръхталантливата жена?

Кой какво облече на гала вечерята LACMA Art + Film: Салма Хайек, Наоми, Камила Мороне & още

На втория ден от ноември в Лос Анджелис, музея LACMA, се проведе гала вечерята Art + Film, ко-домакин е Gucci.

Celebrities преди 4 години

Конкретният повод - достиженията на американската художничка Бети Саар и режисьора Алфонсо Куарон, чийто филм Roma получи Оскар през отиващата си 2019-та година.


Бети Саар


Алфонсо Куарон

Музеят LACMA събра на едно място Салма Хайек, Франсоа-Енри Пино, Наоми Кембъл, Сиена Милър, Киану Рийвс, Billie Eilish, Джаред Лето и куп други звезди, за да отпразнуват героите на вечерта, които получиха и специални награди за приноса си към световната култура. Галерията горе>>> "илюстрира" целия списък с гости.

Болшинството гости на вечерята избират официални Gucci облекла, което смятаме за логично, имайки предвид участието на италианската къща в организацията на събитието. 

Креативният мозък зад популярния бранд, Алесандро Микеле, също е сред почетните гости на събитието и, за разлика от друг път, не се крие от камерите, а почти им се радва.

Представители на Gucci (а и на цялата модна индустрия) са още Салма Хайек и Франсоа-Енри Пино, собственик на компанията Kering, част от която е и италианския бранд.

Особено впечатление прави пленителната красота на 22-годишната Камила Мороне - любимата на Лео ди Каприо, който е сред актьорите в борда на LACMA Art + Film.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.