Следва

Ретинол работи! 6 начина, по които става това

Beauty Екстаз в понеделник: жълти сенки, pixie прически и две нови червенокоски!

Beauty Екстаз Alert!

Celebrity beauty преди 4 години

Понеделник далеч не е от най-добрите ни дни в бюти отношение - косата е подредена във формата, в която възглавницата й е отредила; уикендът е оставил своите следи по иначе перфектния маникюр, а кожата... за кожата да не говорим по-добре.

Един лош ден не означава лоша година (или остатък от година) - умората печели една битка, но не и цялата война. Разполагаме с още шест дни, в които да докажем, че всичко, що сме наредили на будоара, има магични свойства.

Вдъхновяваме се за нови подвизи от бюти попадения, courtesy of Инстаграм, които "крадем" с първото за деня еспресо. Да видим:

От учебника по раздели
Как по-добре да промотираш новите си песни-послания към бившия, който се омъжва за детската си любов, от това да изтриеш сълзите, които твърдиш, че проливаш в творчеството си, и да оформиш най-перфектния опушен грим? Оставяме Селена Г. да демонстрира.

Лимоненожълти сенки forever
Томи Дорфман дава заявка за сериозно #beautyspiration - едно, с лимоненожълтите си сенки, две, с миниатюрните черни точици по ноктите си, три, с украшенията по ушите си и четири, със страхотната си бонбоненорозова риза. WE LOVE!

REDhair:

I. Зара Ларсън е в отбора на огън момичетата.

II. Наред с Халси.

Bite Me
Хейли Стайнфелд избира вамп визия за промоцията на новото тв-шоу със свое участие - Dickinson .

20s vibes
Луси Бойнтън (да, приликата с Ема Робъртс е поразителна!) вади архивна 20-тарска визия. Резултатът се доближава максимално до Дейзи от "Великият Гетсби".

Кога ли не е била перфектна Роузи?
Ms. Изразителни скули - както обичаме да я наричаме, обикновено залага на нюд грим визии, а ако реши да смени в посока цвят, залага на червеното. За целта използва козметиката на Маестро Армани in case you were wondering.

Останки от непубликувани Хелоуин кадри:

I. Джоан Смолс, Ренел Медрано и Райли Монтана пресъздават No Scrubs видеото на TLC. #girlpower

II. Бела Хадид беше секси Фред Флинстоун този Хелоуин.

III. А синът на Уил Смит (по-малкия - Джейдън) е Тайлър, the Creator.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя