Beauty Екстаз в понеделник: жълти сенки, pixie прически и две нови червенокоски!

Beauty Екстаз в понеделник: жълти сенки, pixie прически и две нови червенокоски!

Понеделник далеч не е от най-добрите ни дни в бюти отношение - косата е подредена във формата, в която възглавницата й е отредила; уикендът е оставил своите следи по иначе перфектния маникюр, а кожата... за кожата да не говорим по-добре.

Един лош ден не означава лоша година (или остатък от година) - умората печели една битка, но не и цялата война. Разполагаме с още шест дни, в които да докажем, че всичко, що сме наредили на будоара, има магични свойства.

Вдъхновяваме се за нови подвизи от бюти попадения, courtesy of Инстаграм, които "крадем" с първото за деня еспресо. Да видим:

От учебника по раздели
Как по-добре да промотираш новите си песни-послания към бившия, който се омъжва за детската си любов, от това да изтриеш сълзите, които твърдиш, че проливаш в творчеството си, и да оформиш най-перфектния опушен грим? Оставяме Селена Г. да демонстрира.

Лимоненожълти сенки forever
Томи Дорфман дава заявка за сериозно #beautyspiration - едно, с лимоненожълтите си сенки, две, с миниатюрните черни точици по ноктите си, три, с украшенията по ушите си и четири, със страхотната си бонбоненорозова риза. WE LOVE!

REDhair:

I. Зара Ларсън е в отбора на огън момичетата.

II. Наред с Халси.

Bite Me
Хейли Стайнфелд избира вамп визия за промоцията на новото тв-шоу със свое участие - Dickinson .

20s vibes

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.