Следва

Trend Report: щедро инкрустирани обувки

Fashion Starter: Леандра Медин Коен в 5 модни принципа

Докато подписва лимитирана колекция за Mango, Леандра Медин Коен ни поднася списък с 5 модни принципа, които да следваме. Думи, без филтър, на един "мъжки репелент" /Man Repeller/...

All fashion преди 4 години

Еклектичен стил и неудържим хумор характеризират Леандра Медин, по-известна с блога си, станал новинарски сайт – The Man Repeller. Тя подписа в края на миналия месец лимитирана колекция с Mango, един от гигантите сред испанските търговци на дребно. Оттук поводът за този материал и самият той: 

Коя е Леандра Медин Коен?
С неспиращо веселие и малко трагизъм американската журналистка Леандра Медин Коен стартира блога си през 2010г.: дръзкият j гардероб, твърде крещящ, би бил един "мъжки репелент". Мan Repeller, и хоп, нейният успех стартира. За няколко дни младата жена прави своя сайт задължителен за модните ентусиасти и създава мост - по онова време рядкост - между модните журналисти и онези, които тогава се наричат блогъри.


с Айрис Апфел

На нейния сайт откриваме дешифрирани тенденции, снимки на най-добрите й визии и най-щури размишления. Рецепта за success, която и днес откриваме в сайта, превърнал се в пълноценна медия.

Нейната мисия? Открийте "огромното съзвездие от неща, от които се интересуват широко скроените хора с чувство за хумор, убедени едновременно, че интересът към модата не свежда до минимум интелекта". Присъдата е произнесена. 



Сътрудничество под знака на еклектизма
Именно гореописаната енергия жената, денс на 31, пренася в сътрудничеството си с Манго. Колекцията, съставена от повече от 30 модела и аксесоара, Леандра Медин Коен дефинира ясно и точно: "Новогодишна нощ в европейскиски град и американски университетски кампус от 60-те години, с бродирани флорални мотиви в изобилие". Нищо друго.

Всъщност, това не е първият път, в който Леандра Медин сътрудничи с Манго - именно тя беше музата за Journeys и е част от #mangogirls, инициатива, чрез която испанската марка поставя на преден план жените, които най-добре представят нейното ДНК.



И все пак, какво точно откриваме в тази колекция?
Елегантни и свободни дрехи, винаги с някаква малка чупка, интригуващ детайл, който прави така, че веднъж облечени в дрехите от колекцията, далеч не приличаме на всички останали. Например, раиран плетен пуловер, жълт топ без ръкави и обувки на платформа.

И тъй като възможността е твърде добра, за да я изпуснем, структурираме тук нейните 5 модни съвета, най-важните, най-обещаващите, най-интересните: 


Mango x Leandra Medin Cohen

• Ако не знаете какво да облечете, докато стоите пред гардероба си, припомнете си последния път, когато сте се чувствали наистина добре – спомнете си какво сте носили и го сложете отново.

• Никога не си помисляйте да носите нещо, не защото го обичате, а защото мислите, че някой друг ще го направи.

• Не съжалявайте - всяко облекло има своето време и място. Единствената грешка е да носите нещо, защото мислите, че ще получите дадена реакция, а не защото ви харесва.

• Вършете си работата и я вършете добре.

• Всяка жена е различна и всяка жена трябва да развие необходимата увереност, за да създаде гардероб, който да й подхожда.

И в добавка: 

- Да има смелостта да носи това, което тя самата иска.
- Да има Интелигентността да разбере, че това няма да се хареса на всички.
- Да осъзнае, че отхвърлянето няма нищо общо с нея, и следователно:
- Убеждението да започне отново.


Mango x Leandra Medin Cohen


Mango x Leandra Medin Cohen


Mango x Leandra Medin Cohen


Mango x Leandra Medin Cohen


Mango x Leandra Medin Cohen


Mango x Leandra Medin Cohen


Mango x Leandra Medin Cohen

More All fashion