Следва

Да или Не. Sonia Rykiel за H&M

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

В сесията за i-D Magazine Ана Селезнева би трябвало да бъде ековойник. Войник - да, нещо средно между рок и...

All fashion преди 14 години

1. Еко войника на i-D

В сесията за i-D Magazine Ана Селезнева би трябвало да бъде ековойник. Войник - да, нещо средно между рок и по-твърда визия, но идеята за еко нещо ни се губи.

Може би единствено елекът от капачки на бутилки, но не виждаме как останалото помага на планетата.

2. Риана на американските музикални награди


Бинтът е много и египетските мумии го обожават, както и режисьорите на повечето болнични ужаси. Дали Риана се бори за роля в киното или на дизайнерът й просто му е свършил платът?



Каквото и да е, повече ни харесва като се придържа към младите британски дизайнери като Gareth Pugh и David Koma или поне да си беше купила още няколко ролки лейкопласт.



Освен от мумиите, бяха използвани и елементи от ежедневния аутфит на скелетите, т.е. кости върху Лейди Гага, разбира се.

3. Половин бръсната глава



Харесва ни трендът с бръснатите глави, но според нас той не отива на всеки, а и красивото си има граници. Симпатични са малки бръснати части около ушите или по тила, или пък по-големи, но при къса коса. Когато чертата е на средата на главата ти, а от другата страна расте буйна и красива коса, някак не ни е естетично.

4. January Jones в GQ




Красивата актриса е снимана от Тери Ричардсън за GQ.



Американката позира, без капка емоция, виждаме едно красиво, но адски безизразно лице и най-странното е, че именно Тери Ричардсън ни го е поднесъл такова.

5. Тревожно! Поредният мъртъв модел



20-годишният модел Даул Ким бе открита в апартамента си миналата седмица. Засега полицията работи върху версията за самоубийство. Ако е така, това е сериозен апел към модната индустрия. Даул Ким е петият мъртъв модел за последните 18 месеца, като трима от тях са се самоубили.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.