Следва

Софийска градска художествена галерия представя "Отделени": Изложба на Васил Абаджиев

Гага ще участва във филм по убийството на Маурицио Гучи

Киноиндустрията не може да се насити на Лейди Гага

Movies & TV преди 4 години

Variety оповестява, че се задава нова голяма продукция с участието на Лейди Гага - лентата ще разкаже историята на живота и убийството на Маурицио Гучи, внук на основателя на едноименната модна къща - Гучо Гучи. Това е втора голяма роля за поп изпълнителката след A Star Is Born от 2018-та, където си партнира с Брадли Купър.

Ридли Скот ("Гладиатор", "Марсианецът") ще режисира и продуцира филма, в който Гага ще изиграе Патриция Реджани, бившата съпруга на Маурицио. През 98-ма Реджани е обвинена и осъдена за поръчителство на убийството на бившия си мъж, наследник на Gucci империята.

Патриция и Маурицио са родители на две дъщери; Гучи напуска семейството си и се хвърля в обятията на по-млада жена - оттам и ревността. Според The New York Times, в италианската преса Реджани е "прекръстена" на Черната вдовица още в началото на съдебния процес за убийството; осъдена е на 29 години затвор, от които излежава 18. Пусната е за добро поведение.

Отново по сведения на сп.Variety, сценарият е дело на Роберто Бентивеня и се опира на книгата The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (Къщата Gucci: сензационна история за убийство, лудост, блясък и завист) на Сара Гей Фордън.

Припомняме, че Стефани (както е истинското име на Гага) и Марк Ронсън спечелиха Оскар за песента си Shallow към "Роди се звезда". Изпълнителката получи и номинация за Главна женска роля в същата лента. Оттогава насам е изцяло посветена на грим линията си, но ето че не оставя актьорските си ангажименти на заден план. Описаният сюжет е много "Папараци" - помните, песента, с която Лейдито "проби" на световна сцена. Припомняме видеото в случай, че сте го забравили:

Още е прекалено рано да се говори за трейлъри или премиерни дати, но ще следим процеса на заснемане с интерес, както и ще разкажем в аванс историята на прескъпия съдебен процес. 

More Movies & TV