Гага ще участва във филм по убийството на Маурицио Гучи

Гага ще участва във филм по убийството на Маурицио Гучи

Киноиндустрията не може да се насити на Лейди Гага

Variety оповестява, че се задава нова голяма продукция с участието на Лейди Гага - лентата ще разкаже историята на живота и убийството на Маурицио Гучи, внук на основателя на едноименната модна къща - Гучо Гучи. Това е втора голяма роля за поп изпълнителката след A Star Is Born от 2018-та, където си партнира с Брадли Купър.

Ридли Скот ("Гладиатор", "Марсианецът") ще режисира и продуцира филма, в който Гага ще изиграе Патриция Реджани, бившата съпруга на Маурицио. През 98-ма Реджани е обвинена и осъдена за поръчителство на убийството на бившия си мъж, наследник на Gucci империята.

Патриция и Маурицио са родители на две дъщери; Гучи напуска семейството си и се хвърля в обятията на по-млада жена - оттам и ревността. Според The New York Times, в италианската преса Реджани е "прекръстена" на Черната вдовица още в началото на съдебния процес за убийството; осъдена е на 29 години затвор, от които излежава 18. Пусната е за добро поведение.

Отново по сведения на сп.Variety, сценарият е дело на Роберто Бентивеня и се опира на книгата The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (Къщата Gucci: сензационна история за убийство, лудост, блясък и завист) на Сара Гей Фордън.

Припомняме, че Стефани (както е истинското име на Гага) и Марк Ронсън спечелиха Оскар за песента си Shallow към "Роди се звезда". Изпълнителката получи и номинация за Главна женска роля в същата лента. Оттогава насам е изцяло посветена на грим линията си, но ето че не оставя актьорските си ангажименти на заден план. Описаният сюжет е много "Папараци" - помните, песента, с която Лейдито "проби" на световна сцена. Припомняме видеото в случай, че сте го забравили:

Още е прекалено рано да се говори за трейлъри или премиерни дати, но ще следим процеса на заснемане с интерес, както и ще разкажем в аванс историята на прескъпия съдебен процес. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.