Следва

Тайнственият обред, проведен в Кенсингтънския дворец след гибелта на Даяна

Уличният стил на звездите: Амал, пак тази Амал

Ами, като й се получава пък...

Celebrities преди 4 години

Амал Клуни не просто разполага с безупречна фигура, оптимален Божи дар за всякакви експерименти с изискано обличане, но и притежава дарбата да превръща и най-обикновения тоалет в нещо специално.

Деловата основа при госпожа Клуни се миксира невероятно добре с индивидуалния усет за стил и сезонните трендове.

Едновременно праволинейна и много различна всеки път, адвокат Клуни рядко допуска дори щрих на скука в аутфитите си дори когато става дума за видимо напълно ежедневен и подчинен на бизнес етикета стилистичен избор.

И този път, на улица в Ню Йорк, я виждаме, щракната от папараците докато бърза за лекция в Юридическия факултет на Колумбийския университет, където преподава отскоро, в невъобразимо добра комбинация от черно-бяла подплатена рокля до коляното с флорален принт, която може би била леко скучна, ако не беше крупното златно копче на асиметричната пола и подобно, но по-малко, в горната част на дрехата.

Прекрасна препратка към естетиката на 80-те, съчетана отлично наистина с обемна чанта, приятни обувки с деколте, червено на устните, обемни очила и чаша кафе - пред очите ни директно излиза на подиума на street style качествен моден редактор, а не строг професор, нали!

И още от Амал - Есен 2019:

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.