Следва

Sofia Street Style: Снимка на Юки

Всички носят: Sidonie, любимката на Миуча Прада

Prada Sidonie оглавява класацията на френския Vogue за най-добрите дизайнерски чанти за Есен/Зима 2019-та, а статусът й на must-have аксесоар удивително расте.

All fashion преди 4 години

В крак с 90-тарската носталгия, диктуваща случващото се в модния свят сега - в това число миниатюрните чантички и завръщането на багетата на Fendi, и Prada дава своя нов дизайн, отговарящ на специфичната естетика. Името е Sidonie и за пръв път се появява по време на Резорт дефилето за 2019-та, а заради големия успех, на който се радва, предизвиква и повторна поява по време на пролетно-лятното презентиране на новата колекция.

Prada Пролет/Лято 2020-та

Дизайнът е очевидно успешен от комерсиална гледна точка, а стилистичните включвания от Джиджи Хадид и компания, разбира се, работи имиджово със завиден успех. Джиджи промотира чантата в своя Instagram профил през пролетните месеци, а оттогава е забелязвана и неколкократно да я разхожда. Афинитетът на Джиджи към Sidonie провокира и изборът на рекламна кампания за Есен/Зима 2019-та - именно те двете са център на един от кадрите.

Prada Есен/Зима 2019-та

Освен Джиджи, целият свитък модни момичета не изостава що се отнася до стайлинг вариации на новия звезден дизайн. От Джилда Амброзио до Натали Суарез, всички представят още и още начини, по които Prada моделът следва да бъде носен, а улиците на големите фешън столици по време на този и миналия моден месец, биват допълнително разкрасени от естетиката му.

В гладка кожа или иконичната за старата италианска къща сафиано такава, чантата идва в един единствен размер и богата палитра от цветове като бяло, червено, черно, бежово и жълто, като едни от най-привлекателните предложения идват дори в color-block мотив. Цената й е точно 2400 евро и може да се открие във всеки един от бутиците на Prada, включително и онлайн на prada.com, както и в големите онлайн ритейлъри като Farfetch, Net-a-porter, MyTheresa и MatchesFashion.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.