Следва

Sofia Street Style: Снимка на Юки

Всички носят: Sidonie, любимката на Миуча Прада

Prada Sidonie оглавява класацията на френския Vogue за най-добрите дизайнерски чанти за Есен/Зима 2019-та, а статусът й на must-have аксесоар удивително расте.

All fashion преди 4 години

В крак с 90-тарската носталгия, диктуваща случващото се в модния свят сега - в това число миниатюрните чантички и завръщането на багетата на Fendi, и Prada дава своя нов дизайн, отговарящ на специфичната естетика. Името е Sidonie и за пръв път се появява по време на Резорт дефилето за 2019-та, а заради големия успех, на който се радва, предизвиква и повторна поява по време на пролетно-лятното презентиране на новата колекция.

Prada Пролет/Лято 2020-та

Дизайнът е очевидно успешен от комерсиална гледна точка, а стилистичните включвания от Джиджи Хадид и компания, разбира се, работи имиджово със завиден успех. Джиджи промотира чантата в своя Instagram профил през пролетните месеци, а оттогава е забелязвана и неколкократно да я разхожда. Афинитетът на Джиджи към Sidonie провокира и изборът на рекламна кампания за Есен/Зима 2019-та - именно те двете са център на един от кадрите.

Prada Есен/Зима 2019-та

Освен Джиджи, целият свитък модни момичета не изостава що се отнася до стайлинг вариации на новия звезден дизайн. От Джилда Амброзио до Натали Суарез, всички представят още и още начини, по които Prada моделът следва да бъде носен, а улиците на големите фешън столици по време на този и миналия моден месец, биват допълнително разкрасени от естетиката му.

В гладка кожа или иконичната за старата италианска къща сафиано такава, чантата идва в един единствен размер и богата палитра от цветове като бяло, червено, черно, бежово и жълто, като едни от най-привлекателните предложения идват дори в color-block мотив. Цената й е точно 2400 евро и може да се открие във всеки един от бутиците на Prada, включително и онлайн на prada.com, както и в големите онлайн ритейлъри като Farfetch, Net-a-porter, MyTheresa и MatchesFashion.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.