Следва

Стихията в света на дизайна: Карим Рашид

Дневен ХОРОСКОП - 6.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Изненадите в сряда идват от променливите настроения на представителите на Близнаци, Везни и Водолей, които неминуемо ще се отразят на плановите ви за деня, а може би и седмицата. По всичко изглежда, че или вие, или те са имали нереалистични очаквания за дадени събития или съвместни ангажименти. Ако имате конкретни очаквания за срещи или разговори с жени, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, бъдете спокойни - всичко ще мине по план.

Представителите на Овен, Лъв и Стрелец ще са затрупани с домашни ангажименти, така че не е препоръчително да губят времето си. Денят е благоприятен за пазаруване, получаване или изпращане на писма, колети и важни пратки. Вероятно сънищата ви ще ви объркат, но не забравяйте да ги споделите или запишете.

Родените под знаците на Телец, Дева и Козирог трябва да бъдат внимателни в комуникацията си с хора, славещи се с трудния си характер или пословичен манталитет - а те не са никак малко. Семейството и задълженията, касаещи го, трябва да бъдат пръв приоритет. Избягвайте да се забърквате в неприятности.

Близнаците, Везните и Водолеите ще се радват на компания от млади хора в обкръжението си. Сряда ще бъде благоприятен ден за развитието на финансови дела - вероятно ще получите информация за бъдещите си приходи/разходи. Конфликтите, ако възникнат такива, ще бъдат провокирани от нетърпение или нежелание. Начинанията ви днес ще имат трайно влияние върху тези за в бъдеще.

Представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби трябва да обърнат заслужено внимание на неизпълнените ангажименти и обещания, които са останали да висят от предните дни/седмици. Пазете личния си и в частност любовния живот от недоброжелатели - намесата на трети и четвърти лица ще създаде предпоставки за интриги, злонамерени коментари и действия. Бъдете отворени към всякакъв вид информация, дори и такава, която на пръв поглед не представлява интерес за вас.

More Astro