Следва

We love: многоликата Анджи за Haper's Bazaar

Лео ди Каприо & Грета Тунберг, най-добри приятели завинаги

#friendshipgoals

Celebrities преди 4 години

Малката активистка Грета Тунберг, 16-годишното момиче, което кара "големите" да се засрамят, има нов най-добър приятел, с когото дели обща кауза, цели и визия за едно по-добро бъдеще. Лео ди Каприо вероятно е най-желаният най-добър приятел, независимо дали си на 16, или на 59 - привилегията обаче се пада само на Грета.

Момичето с идеалистични възгледи, присъщи на младия й дух, вдъхновява Лео, който неведнъж е изказвал позициите си като природозащитник гласно, да изрази чувствата си в Инстаграм пост:

"Малко са моментите в човешката история, в които гласът на хората достига толкова надалеч и по такива трансформативни начини - но, Грета Тунберг се превърна в лидер на нашето време. Историята ще ни съди за това, което правим днес, за да осигурим на бъдещите поколения същата годна за живеене планета, която очевидно ние приемаме за даденост. Надявам се посланието на Грета да покаже на световните лидери, че времето на бездействие приключи. Заради Грета и младите активисти по цял свят, съм оптимистично настроен към това, което ни готви бъдещето. Обещахме си да се подкрепяме, за да осигурим по-добро бъдеще на планетата ни. FridaysforFuture #ClimateStrike"

More Celebrities