Следва

Момчето на мама Шарън, хубавият Роан

We love: многоликата Анджи за Haper's Bazaar

Анджи по темата "Being Wild at Heart"

Celebrities преди 4 години

Анджелина Джоли е звездата, избрана за лице на декемврийския брой на американското Haper's Bazaar. Прекрасната актриса позира полуоблечена в творения на Oscra de la Renta, Giambattista Valli и Hermes по страниците на списанието, което ще излезе на 19-ти ноември в Щатите.

Дотогава четем част от личния разказ, който снимките илюстрират. Кой е изворът на сила в живота й и как преоткрива себе си, благодарение на шестте си деца - много искрена Анджи в редовете по-долу:

"Тази част от нас, която е свободна, дива, открита, любопитна, може да бъде повалена само от живота или от болка. Децата ми познават истинската ми същност, помогнаха ми да стигна отново до истинското си Аз и да го приема. Те са преживели много. Уча се от тях да бъда силна. Ние, родителите, постоянно подканваме децата си да се приемат такива, каквито са. И те искат същото от нас", споделя актрисата.

Анджи разказва и как учи децата си да бъдат смели:

"Да познаваме себе си, истинската си същност, е от огромна важност за всеки от нас. Особено за децата. Според мен, децата трябва да бъдат в състояние да кажат: "Това съм аз и това е истината, в която избирам на вярвам!" Не можем да ги предпазим от това да изпитват болка: душевна и физическа, но можем да ги научим как да станат по-силни, как да преодоляват трудностите."

Джоли не избягва и темата за бившия си съпруг, разводът с когото все още се точи бавно и мъчително:

"Бих искала да живея в чужбина и ще го направя - веднага щом децата ми навършат 18. Засега се налага да живея там, където живее и баща им."

"Тялото ми преживя много за последното десетилетие, особено през последните четири години. Имам и видими, и невидими белези на времето. С невидимите се боря трудно. Претърпях множество неочаквани обрати в живота си. Понякога боли. А боли, защото не можеш да бъдеш достатъчно свободен и отворен към света", споделя Джоли.

В отговор на въпроса как се справя с онези, които не я разбират (или поне не правилно), Анджелина показва татуировката си, която гласи:

"Молитва за дивите/свободните сърца, които биват държани в клетка."

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.